Härlig morgon

I går när jag gick till kossorna såg det ut såhär ute...
 
 
 
 
 
 
Det var så härligt och man blev på ett strålande humör! Jag tycker verkligen om när det börjar bli höst då luften förändras och blir kall och klar. 
 

Jag blir tokig!

Det sämsta med att bo på en bondgård måste nog vara alla flugor som hittar sig in i huset! Har ingen större lust att dela huset med ett hundratal flygfän! Man får konstant sitta med en flugsmälla i handen, men hur många man än slår ihjäl kommer det bara in nya hela tiden. Kan i och för sig bero på att Kevin springer ut och in ur huset hela tiden och har inget vett att stänga ytterdörren. Då är det rena rama Autobahn för flugorna att ta sig in.

Om dom varit snälla och bara hållit sig vid fönstren så hade det inte varit lika jobbigt. Våra husflugor älskar att föra trettiotusen varv runt huvudet på en eller bita en på benet. Gärna samtidigt när man ligger i soffan och ska se på tv/läsa/vila. Dagar som denna längtar man verkligen till vintern!

Nolia

Årets besök på Nolia avklarade vi under onsdagen. Vi stannade först till hos MatsÅke på teg för att kolla på en ny kyl. Är smått trött på vår nuvarande då det är en kombi av kyl och frys. Vi rymmer nästan inget i kylen, dessutom måste vi använda tejp för att kunna stänga dörren ordentligt och temperaturen på frysen ligger på +20 C. Ingen hitt med andra ord. Vi hittade en som vi köpte men för tillfället vet vi inte hur den ska komma hem. Det återstår att se...

Jag räknade ut att sedan jag kom hit så har vi bytt samtliga vitvaror (utom frysboxen). Tror det första vi bytte var tvättmaskinen som en dag sa upp sig. När det var dags för Nolia 2009 blev jag ganska förbannad på spisen när den inte gräddade mina kakor (just den gången var det en tigerkaka). Jag skällde väll antagligen lite på Andreas tills han åkte och köpte en ny = jag blev tyst. Nästa attack mot Andreas blev när Kevin gick i lära-gå-stolen och tog tag i diskmaskinsluckan och fick den i huvudet då fjädrarna i luckan inte längre fungerade. Dessutom var den gammal och diskförmån var inte på topp. Så nu väntar jag med glädje på den nya kylen. 

Det som handlades på Nolia var inte speciellt mycket. Hittade ett par otroligt snygga byxor för hundträning som jag bara var tvungen att köpa. Visade dom för Andreas som också ville ha ett par, jag köpte blå och Andreas gröna.

 
Hittade även en bok "Lyckas med din hund i brukslydnad". Så nu funderar jag på att beställa ett halsband + koppel från Lotus uppfödare så är vår tävlings outfit klar! Dags att börja anmäla oss till tävlingarna nu då...