Arbetat...

Igår hade jag och Andreas bestämt oss för att fixa kossornas hage. Vi lämnade barnen till farmor så att vi kunde arbeta ostört och få arbetet klart. Det går så mycket fortare när man är två. Andras fick äran att sätta hörnstolpar medans jag gick ut med plaststolparna. Tyvärr hade vi lite för bra väder så vi höll på att svättas bort, men nu är det gjort så nu kan kossorna äntligen gå ut!

När vi var klar åkte jag till Vännäs för att träna hund. Körde bara frittfölj, hoppet och krypet för Lotus tyckte att det bler jätte varmt! Han hade en härlig inställning och kämpade på bra även om det var en snygg aussietjej på planen. Efter det fick han bada som belöning, han är helt tokig i vatten min lilla lopphög. Sen luktade hela min nystädade bil blöt hund, men det var de värt!

 

 

Fåren har fått en ny hage

Äntligen har fåren kommit ut till sin nya beteshage! Jag har i flera dagar tänkt bygga en ny hage bakom gammlagårn men tiden har inte räkt till. När Filip vägrade sova packade jag ner honom i vagnen, tog med mig hunden och gick ut. Stängselpinnarna fick åka vagn. När tråden skulle dras fick jag hjälp av Kevin som övergav pappa och traktorn. Han var riktigt duktig! 

Så nu är dom äntligen på plats i den nya hagen! Hoppas betet räcker ett tag nu...