Nu håller jag tummarna!

Fick äntligen ti till att släppa ihop baggarna med tackorna! Det var lite pyssligt att få ut mina "gamtackor" från boxen med Texeltackorna. Antingen skulle alla stanna kvar i boxen eller så skulle alla springa ut. Efter några om och men fick vi ut dom vi ville ha. Släppte sedan ut mina två baggar som fick lite halvt panik och mer eller mindre hoppade in i boxen där Texeltackorna är. Sedan var det bara att ta kraftfoderhinken och locka in "gamtackorna" till Texelbaggen.

Det blev ett väldans spring och skrikande! Tror att alla tackorna knutit ann till varandra, skrek en tacka på ena sidan svarade dom andra på den andra sidan. Gulliga ulltroll! Hoppas att alla blir dräktiga!

 

 

MMS

Fick ett mms av Andreas i onsdag när jag var i lagårn. Kevin skulle bara följa med mig ut men jag tyckte att han skulle stanna inne med Andreas när vi för en gångs skull bytte av varandra inne.
 
 
Kevin hade bäddat för sig vid ytterdörren och somnat! Andreas fick lov att väcka honom men Kevin vägrade att kliva upp och gå där ifrån! Han skulle minsann vänta vid dörren tills mamma kom tillbaks! Gullunge! Jag kan säga att det blev en tidig kväll för Kevin.
 

Nu börjar det att dra ihop sig

Hade planer på att släppa ihop fåren med baggarna idag men en enorm trötthet och huvudvärk satte stopp för det. Så det får bli till helgen istället. Ska bli spännande och se om jag får några lamm till våren, jag hoppas alla tackorna blir dräktiga! Lammungar är ju så otroligt söta, bland dom sötaste djurbebisar som finns. Eller hur?!