Nervös

Börjar känna av nerverna nu, ska debutera i lydnadseliten ikväll på hemmaplan (Vännäs bhk) och jag känner att lydnadsträningen inte blivit av allt för ofta och jag har tränat "fel" saker. Får ta tag i det efter ikväll. Ska bricka upp min tekopp och sedan börja göra mig iordning för att åka till klubben. 

Veckans rapporttränig gick i alla fall superbra!

Gräs

Nu är äntligen hästarna (och kvigorna för den delen men dom har inte hittat ut ännu) på plats i hagen runt huset! Jag har gått runt, runt inomhus halva dagen och kollat ut genom varje fönster för att se vart hästarna betar. Det är så mysigt att ha som ända in på knuten! 

Det blev inget överlyckligt betessläpp utan dom travade två varv runt, stannade och började äta. Helt okej för mig. Får se hur mycket spring det blir när kvigorna hittar ut. 

Den långa väntan på att få gå ut i sommarhagen. 
Lång väntan även för L som gav upp efter ett tag...

Äntligen ute!

Hinner inte med

Andreas har pratat om att flytta infarten till gården, idag var tydligen dagen då den ska flyttas. I alla fall påbörja det projektet. Jag hinner inte riktigt med, försökte lägga Filip (som inte sovit alls idag eller i natt för den delen) och hör hur dom kör igång motorsågen. Jag fick då någon bild då det första trädet var fällt. Känns så konstigt på gården med alla förändringar som skett det sista året. Blir nog ännu mer innan allt är klart och det tar nog lite tid innan man hinner vänja sig vid det nya utseendet på gården. 
Nästa träd som står på tur...Jag tror inte att det syns men Kevin sitter i grävaren, det är första gången jag ser det! Han har alltid vägrat åka den eftersom det inte är pappa som kör. Men nu har han tuffare till sig och åker gärna med farbror Jonas, kul!